Kaba mottager design utmärkelser

Kabas nya företagsproduktdesign fick tre eftertraktade "IF product design award" utmärkelser

IF-Desgin-Award-trophy Kaba sätter stort värde på kvalitet, funktionalitet och design i utvecklingen av våra produkter. De nya produkterna i sina tidlösa, tydliga design har fått stort erkännande vid den första presentationen under hösten 2010 och har nu urskiljts sig med att ta guld på den internationella iF Product Design Award genom Kabas Digitalcylinder.

Första klassens design - Kaba Digitalcylinder

IF Design Award Gold 

Kabas nydesignade digitala cylinder kännetecknas av ett nytt utseende, innovativ känsla samt med visuella och akustiska signaler för tillträde. Liksom Kaba läsaren är den kraftfull och har energisnål elektronik, som snabbt registrerar nyckelkort med modern RFID teknik, kontrollerar behörigheten och låser upp dörren. Digitalcylinderns smarta konstruktion gör installationen enkel, på ett par minuter är en befintlig mekanisk cylinder utbytt mot en Kaba digitalcylinder.

Tidlös och distinkt - Kaba läsare

IF_Award_reader 

Bakom den prisbelönade design finns stor högteknologi dold i Kabas högblanka läsare, som har ett brett spektrum av tillämpningar och ny säkerhet.

Läsarna är en viktig del av Kaba´s online och stand alone system och passar in i de flesta miljöer. En annan viktig aspekt är också att Kabas läsare har ett användarvänligt gränssnitt. Visuella och akustiska signaler indikerar om mediat är behörigt eller ej.

Nästan för attraktiv för att stanna i fickan- Kabas Nyckelringstransponder

IF_Award_key-fob 

Kaba transponder är ett centralt element i Kaba TouchGo system. Dörrarna öppnas helt enkelt genom beröring utan att använda en nyckel. Detta är möjligt genom RCID teknik som har utvecklats av Kaba och som baseras på kroppens naturliga elektrostatiska laddningar. Användaren bär endast transpondern i fickan, handväskan eller ryggsäcken och allt du behöver göra är att röra vid handtaget för att kontrollera din behörighet och helt enkelt öppna dörren. TouchGo erbjuder stor bekvämlighet och hög säkerhet.

Om IF Design Award

IF Design Award står för hedersamhet och testad design och är en av de äldsta och mest berömda designpriser i världen. De är erkända som ett enhetligt, välkänt varumärke för utmärkt design. Mer än 2756 produkter från över 43 länder lämnades in för IF Design Awards 2011.
Lär mer om IF Design Award